Kirjanpitäjä

Sijainti: 
Jyväskylä
Viimeinen hakupäivä: 
15.09.2019

Etsimme nyt Jyväskylän talouspalvelukeskukseen joukkoamme vahvistamaan

KIRJANPITÄJÄÄ

Arennan Jyväskylän talouspalvelukeskus sijaitsee keskustassa osoitteessa Lyseonkatu 4.

Tehtäviisi kuuluu asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden kirjanpito, vastikevalvonta sekä lainahallinta. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä tiimisi sekä muiden Arennan ja Realian asiantuntijoiden kanssa. Vastaat siitä, että sisäiset ja ulkoiset asiakkaamme saavat asiakaslupauksemme mukaisen aktiivisen ja asiakaslähtöisen palvelun.

Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus esimerkiksi laskentatoimen merkonomi tai tradenomi. Aikaisempi kokemus kirjanpidosta on etu, mutta soveltuva laskentatoimen koulutus ja kyky oppia sekä vastuullinen asenne, antavat myös hyvät valmiudet tehtävään. Kiinteistöalan arvonlisäverotuksen tuntemisesta on tehtävässä hyötyä. Eduksesi katsotaan myös Tampuuri-järjestelmän osaaminen.

Olet oma-aloitteinen, toimeen tarttuva ja yhteistyökykyinen tiimipelaaja. Työskentelet huolellisesti, ahkerasti ja joustavasti. Omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot. Kirjanpitäjän työtä rytmittävät toisinaan tiukatkin aikarajat, joten kykenet tehokkaaseen työskentelyyn myös kiiretilanteissa.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen tehtävänkuvan kiinteistöjohtamisen näköalapaikalla Suomen suurimmassa isännöintiyrityksessä. Perehdytämme Sinut tehtäviisi ja tarjoamme koulutusta tarpeesi mukaan sekä ison talon henkilöstöedut.

Kiinnostuitko? Jos koet olevasi sopiva lisäys joukkomme, hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 15.9.2019 osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?1f5af61f. Lisätietoja tehtävästä antaa talouspalvelukeskuksen päällikkö Ulla Vihanti p 010 228 1862, ulla.vihanti@arenna.fi.