Isännöinnin kattava ammattitaito ja asiantuntijuus asiakkaidemme eduksi

Koti on usein ihmisen tärkein varallisuuserä ja viihtyisä asuminen hyvinvointimme perusta. Me huolehdimme suomalaisten kodeista. Isännöintitiimimme huolehtii taloyhtiöstä omistajien edustajana niin, että arki sujuu, asunto-osakeyhtiön arvo säilyy ja asukkaat voivat hyvin. Isännöintipalvelut näkyvät taloyhtiön arjessa joka päivä. Huolto pelaa, ympäristö pysyy siistinä ja rutiinit hoidetaan ammattitaitoisesti. Meillä riittävät rahkeet ja osaaminen myös silloin, kun taloyhtiössä koittaa aika tehdä korjauksia ja perusparannustöitä. Isännöitsijämme ovat ISA-auktorisoituja luotettavia ammattilaisia, jotka ymmärtävät eri-ikäisten kiinteistöjen haasteita.

Isännöintipalvelun kaksi kokonaisuutta

1. Isännöinnin vuosikello kertoo taloyhtiön toistuvat tehtävät

Meillä isännöintipalvelun toistuvat tehtävät, jotka hoidetaan sovittuina ajankohtina on kirjattu isännöinnin vuosikelloon. Vuosikellon tehtävät tarjoamme selkeään pakettihintaan. Ei enää vaikeaselkoista isännöintitehtäväluetteloa ja pitkää lisälaskutushinnastoa.

2. Poliklinikka – ennakoimattomat tehtävät ja projektit

Hoidamme organisoidusti vahingot, korjaushankkeet ja asukkaiden toimeksiannot. Varaudumme hoitamaan vika- ja vahinkotilanteet, suunnittelemme tarvittavat kartoitukset ja remontit huolella etukäteen. Nämä tehtävät hoidamme suoriteperusteisesti.

Sujuvaa isännöintiä selkeään hintaan

Isännöinti- ja talouspalvelutiimit sekä asiakaspalvelukeskus - ystävällistä ja tehokasta palvelua

Nimeämme taloyhtiöllesi vastuuisännöitsijän ja selkeästi organisoidun ammattitaitoisen isännöintitiimin. Talouspalvelumme pitää yllä selkeät ja tarkat talousrutiinit. Tehokkaasti palveleva asiakaspalvelutiimimme kuuntelee ja osaa vastata isännöintiin liittyviin kysymyksiin palvellen ystävällisesti ja tehokkaasti.

Sujuvampi asiointi 24/7 – isännöintiä myös sähköisenä palveluna

Taloyhtiön asioinnin helpottamiseksi tarjoamme sähköisen palvelukokonaisuuden.  Kaikki taloyhtiösi isännöintiin liittyvät asiakirjat löytyvät samasta paikasta ja ovat jatkuvasti ajan tasalla. Hallituksen jäsenenä voit milloin tahansa tarkastaa taloyhtiösi isännöintiasiat, esimerkiksi taloudellisen tilanteen tai taloyhtiösi laskut. Sähköinen palvelukokonaisuus sisältää myös muun muassa vikailmoitusseurannan ja huoltokalenterin.